Photo Picturam

van foto tot schilderij

Stacks Image 1024
Photo Picturam is een groep van fotografen die zich toelegt op het bewerken van foto’s tot schilderijen.

Stacks Image 53
Xavier van Suetendael heeft de smaak te pakken om van foto’s mooie schilderijen te maken. Xavier is als lid van fotokring Krysto WIjnegem een ervaren amateurfotograaf. Het fotoschilderen biedt nog meer de mogelijkheid tot creativiteit. Ook het doorbreken van typische regels voor inkaderen en presenteren van werken draagt zijn signatuur.

Contact: xavieke@hotmail.com
Stacks Image 60
Vicky Wackenier is lid geweest van verschillende fotoclubs en ook van fotokring Krysto WIjnegem. Geïnspireerd door fotoschilderwerken van Wilfried is ze aangezet tot het beginnen met fotoschilderen. Vicky zoekt uit wat met deze digitale schildertechniek mogelijk is.

Contact: vicky.wackenier@icloud.com
Stacks Image 65
Ronny Boey, lid van fotokring Krysto, vermaakt zich met fotografie een fotoschilderen. Het vormt een welgekomen verstrooiing voor de drukte van de professionele bezigheden. Clubwedstrijden en tentoonstelling zetten aan tot het maken van werken.

Contact: fotorboey@telenet.be
Stacks Image 1036
Sandra Delaruelle combineert figuratieve en non-figuratieve kunst in grafische werk en potloodtekeningen. Dit levert verrassende eindresultaten op.

Contact: sandra.delaruelle@telenet.be
Stacks Image 38
Wilfried Daems 1937 - 2017

Wilfried Daems was lid van fotokring Krysto en exposeerde regelmatig als amateurfotograaf. Met plezier beproefde hij digitale schildertechnieken waardoor hij fotografie tot schilderkunst verhief. Hij was voortrekker om deze kunstvorm te promoten en doen aanvaarden bij fotografische clubs.